syyskuu 24, 2020/ Yleinen

Bikester.fi -verkkokauppa on Helsinki Triathlonin yksi yhteistyökumppani. Seuran jäsenet saavat alennusta Bikester.fi -verkkokaupasta tekemistään ostoksista. Alennuskoodi lähetetään jäsenistölle seurakirjeen yhteydessä. Tarvittaessa voit pyytää koodia toiminnanjohtajalta.

Tässä tietoa yhteistyökumppanista ja linkkejä Bikester.fi -sivustolle. Hyviä shoppailuja!

Valmistaudu talveen – Yhteistyössä bikesteri.fi

Bikesterilta varusteet triathloniin

Triathlon on vaativa laji, jossa erityisen tärkeää ovat hyvät ja ennen kaikkea laadukkaat varusteet. Bikester.fi on kokonaisvaltainen polkupyöräkauppa, josta löytyy kattava valikoima polkupyöriäpyöräilyvaatteita- ja tarvikkeita. Mikä parasta, Bikester.fi-verkkokaupan valikoimiin sisältyvät varusteet kaikkiin triathlonlajeihin. Bikester.fi-valikoimaan pääsee tutustumaan seuraavien linkkien kautta:

Triathlonvarusteet

Uintivarusteet

Juoksuvarusteet

Täältä löydät varusteita pyörätreenin tehostamiseen: harjoitusvastukset ja wattipolkimet

Erilaisia mittareita: ajotietokoneista sykemittareihin

Pyöräily ja talviolosuhteet

Pyörän kunnosta on hyvä huolehtia myös talvikaudella. Täältä pääset tutustumaan Bikesterin laajaan valikoimaan pyöränhuoltotarvikkeista: korjaus- ja huoltotarvikevalikoima.

Talviolosuhteet vaikuttavat renkaiden valintaan. Nastarenkaat antavat parhaimman pidon auratuilla lumipeitteisillä teillä. Jäisellä kelillä nastat eivät toimi aina parhaalla mahdollisella tavalla ja nastarenkailla ajo voi olla todella lumisissa olosuhteissa jopa haastavaa. Silloin parhaimman pidon antavat leveät renkaat.

Myös pyörän kumiseoksella on ratkaiseva rooli. Talviolosuhteisiin kehitetyt kumiseokset antavat hyvän pidon auratuilla, kuin myös märillä tienpinnoilla, koska niissä kumiseos on napakampi, karheampi ja kestävämpi. Talviolosuhteisiin kehitetyt renkaat kestävät myös paremmin terävää hiekoitushiekkaa kuin tavalliset renkaat.

Pyörävalaisimet

Ovatko pyörävalaisimet kunnossa? Muistathan, että pyörän takavalo on nykyisin pakollinen varuste pimeällä ajettaessa. Pimeällä ajaessa riittävän kirkas etuvalo parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Valaistusta voi tehostaa otsalampulla. Otsalamppu on toimiva varuste myös pimeällä juoksuun. Tutustu laajaan Bikester.fi valaisinvalikoimaan täällä

Talvivarusteet ja vaatteet

Talvella harjoittelun mukavuutta parantavat talvisiin sääolosuhteisiin soveltuvat varusteet. Tiesithän, että Bikesteriltä löytyy laaja valikoima mm. talvipyöräilykenkiä.

Kerrospukeutuminen suojaa hyvin kylmältä. Oikealla pukeutumisella ja materiaalivalinnoilla hikoilusta aiheutuva kosteus saadaan siirtymään pois iholta. Kerrospukeutuminen kannattaa aloittaa laadukkailla alusasuilla ja kerrastoilla. Pukeutumisen kruunaa päällimmäinen, huolella valittu laadukas kuorikerros. Laadukkailla sukilla on myös suuri merkitystä kylmällä säällä. Pitkän harjoituksen aikana on tärkeää, että jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä.

Lisäksi päähineet, hanskat ja kaulurit tuovat treenaamiseen kylmällä säällä mielekkyyttä. Tutustu Bikesterin vaate- ja asustevalikoimaan: pyöräily ja juoksu

Lisää vinkkejä talvipyöräilyyn ja varusteluun

Vinkkejä talvipyöräilyyn

Bikester.fi toivottaa kaikille iloa ja turvallisuutta syksyn ja talven treeneihin!

 

Huomio. Seura-alennuksen piiriin eivät kuulu seuraavat merkit: Cube, Orbea, Mondraker, Kona, Trek, Endura and Cube RFR

Jaa tämä uutinen