helsinki triathlon

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä kohti tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa. Lisäksi osa porukasta harjoittelee suosituissa triathlonkouluissamme.

EasyTriathlon – uusi valmennusryhmä aloittaa helmikuussa 2021

EasyTriathlon -ryhmä on tarkoitettu sinulle, aloittelija tai konkari, joka haluat harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen aikataulut huomioiden. Ryhmän osallistujat haluavat pitää huolta omasta kunnosta ja kehittyä harjoittelussa itselleen sopivalla rytmillä. Ryhmän monipuolisen harjoittelun pääpaino on peruskestävyyden kasvattamisessa ja kestävyysharjoittelusta nauttimisesta kivassa porukassa. Lue lisää EasyTriathlon -ryhmästä.

Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmä

Onko tavoitteenasi täyden matkan triathlon? Unelmana ironman? Tämä valmennusryhmä on sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisesti hyvässä porukassa ja ammattitaitoisen triathlonvalmentajan kanssa. Tähtäämme triathlonin täydenmatkan kilpailuun kesäkaudella 2021. Lue lisää triathlonin täyden matkan valmennusryhmästä

Kestävyysliikkujat – uusi valmennusryhmä aloittaa syksyllä 2020

Tämä treeniryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet harrastanut triathlonia jo pidempään. Haluat kuitenkin edelleen kehittää tekemistäsi hyvällä fiiliksellä ja saada uusia ajatuksia ja näkemyksiä harjoitteluusi. Triathlon on sinulle elämäntapa! Lue lisää Kestävyysliikkkujat -valmennusryhmästä

Valmennusryhmiin ilmoittaudutaan sitovasti aina koko kaudeksi. Valmennusryhmissä laskutus tapahtuu kuukausittain. Kausi tarkoittaa kevätkautta tammi-toukokuu tai syyskautta syys-joulukuu. Valmentaja ilmoittaa ko. ryhmän tarkoista aikatauluista ryhmäläisille. Ilmoittaudu valmennusryhmiin HelTri myClubissa.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Viimeisin päivitys 12.01.2021
Jaa tämä sivu