Triathlonkoulu on ryhmävalmennus aloittelijoille ja triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla. Triathlonkoulussa on omat luokat aikuisille, lapsille ja nuorille. Tule mukaan triathlon-elämysmatkalle!

Aikuisten triathlonkoulut

Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua triathloniin lajina, aloittaa triathlonin harrastamisen, oppia uinti-, pyöräily- ja juoksuharjoittelua sekä lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Tähtäimessäsi on vaikkapa ensimmäinen sprintti tai perusmatka. Helsingissä ja Espoossa on omat harjoitusryhmät. Lue lisää triathlonkoulun alaluokasta.

Triathlonkoulun yläluokka on tarkoitettu sinulle, kun haluat kehittää triathlonharjoitteluasi tavoitteellisemmaksi ja tähtäät esimerkiksi triathlonin perusmatkalle tai puolimatkalle. Triathlonkoulun yläluokan yhteisissä harjoituksissa treenataan tavoitteellisesti hyvässä porukassa! Lue lisää triathlonkoulun yläluokasta.

Lasten ja nuorten triathlonkoulut

Lapsille ja nuorille on omat valmennusryhmät, joissa lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena on edistää
liikunnallista elämäntapaa ja parantaa lasten liikuntataitoja; ketteryyttä, koordinaatiokykyä, peruskuntoa, nopeutta ja liikkuvuutta sekä kehittää uinti- ja vesitaitavuutta.

Nuorille, jotka haluavat harjoitella enemmän ja tavoitteellisen kovaa Helsinki Triathlon tarjoaa nuorten Endurance treenipaketin. Tämä on loistava vaihtoehto 15-21 v. nuorille. Lue lisää nuorten 2020-2021 Endurance-paketista.

Triathlonkouluihin ilmoittaudutaan sitovasti aina koko kaudeksi. Triathlonkouluissa laskutus tapahtuu kuukausittain. Kausi tarkoittaa kevätkautta tammi-toukokuu tai syyskautta syys-joulukuu. Valmentaja ilmoittaa ko. ryhmän tarkoista aikatauluista ryhmäläisille. Ilmoittaudu Triathlonkouluun HelTri myClubissa.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Viimeisin päivitys 14.08.2020
Jaa tämä sivu