joulukuu 5, 2019/ Yleinen

Hei!

Tervetuloa mukaan HelTrin triathlonkouluihin kevätkaudelle 2020. Voi olla aloittelija tai jo kokeneempi harrastaja. Nyt harjoitellaan jo ensi kesäksi hyvään kuntoon!

Triathlonkoulun alaluokka

Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua triathloniin lajina, aloittaa triathlonin harrastamisen, oppia uinti-, pyöräily- ja juoksuharjoittelua sekä lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Tähtäimessäsi on vaikkapa ensimmäinen sprintti tai perusmatka kesällä 2020.

Lue lisää eri vaihtoehdoista ja Ilmoittaudu mukaan allaolevista linkeistä:

Triahtlonkoulu alaluokka HELSINKI

Triathlonkoulu alaluokka ESPOO

Triathlonkoulun yläluokka

Triathlonkoulun yhteisissä harjoituksissa treenataan tavoitteellisesti hyvässä porukassa! Triathlonkoulun yläluokka soveltuu triathlonisteille, joilla on jo selkeitä tavoitteita kesäkaudelle 2020.  Ta­rkoituksena on rakentaa kestävyys- ja tekniikkapohjaa niin vahvaksi, että kesällä 2020 koululaiset suoriutuvat hienosti puolimatkan tai täysmatkan kil­pai­lusta. Harjoittelun runkona on koulun valmentajan tekemä val­mennus­suun­ni­tel­ma. Kouluun otetaan yhteensä 15 tri­ath­lo­nis­tia, jotka ovat valmiita intensiiviseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun.

Lue lisää eri vaihtoehdoista ja Ilmoittaudu mukaan allaolevista linkeistä:

Triathlonkoulu yläluokka HELSINKI

Triathlonkoulu yläluokka ESPOO

 

Jaa tämä uutinen