joulukuu 12, 2019/ Yleinen

Kevät 2020 – kausi-ilmoittautumiset aukeavat tulevana viikonloppuna 

Ilmoittautumiset tammikuussa alkaviin harjoituksiin löytyvät nyt MyClubista. Kausi-ilmoittautuminen tarkoittaa, että haluat käydä samassa harjoitteluryhmässä koko kauden tammi-toukokuun 2020. 

 

Uusi ryhmämme Tavoitteelliset treenaajat – Projekti 2020 starttaa myös tammikuussa. Jos haluat treenata ensi kesän kisoihin ohjatusti, mutta kaipaat tiettyä joustavuutta treenata omien aikataulujesi puitteissa, niin tämä uusi tavoitteellisten treenaajien ryhmä sopii sinulle. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://heltri.myclub.fi/flow/events/1831938 

 

Endurance-treenaajaksi ilmoittautumiset aukeavat myös tulevana viikonloppuna. Varmista oma paikkasi Endurance-treenaajana: https://heltri.myclub.fi/flow/events/1850002  

Endurance-treenaajana voit valita, missä harjoituksissa käyt. Tämä paketti sopii treenajalle, joka arvostaa vaihtoehtojen runsautta treenien suhteen. Käy kaikissa, jos ehdit!

 

Triathlonkoulut ovat tarkoitettu aloitteleville triathlonisteille tai jo vähän kokeneemmille harjoittelijoille, jotka haluavat harjoitella hyvässä porukassa yhdessä. Katso ohjelmat MyClubista. 

Jaa tämä uutinen