heinäkuu 31, 2019/ Yleinen

Syksyn ohjatut valmennukset ja tapahtumat

Syksyn ohjelmasta tulee tietoja MyClubiin ensi viikon (vko 32) aikana. Ilmoittautumiset aukeavat porrastetusti viikolla 33. Pääsääntöisesti valmennukset alkavat syyskuun alusta.
Jokaiselle löytyy varmasti sopivan tasoiset valmennusryhmät ja sopivat harjoituspäivät. Tarjontaa on runsaasti. Osa kursseista saattaa täyttyä hyvinkin nopeasti, joten pysykää kuulolla ja varmistakaa oma paikkanne toivomassanne ryhmässä.

Tiedoksi: Sarjakorteista tulee nyt syksyllä sähköisiä. Vanhat, voimassa olevat paperiset sarjakortit voi käyttää loppuun ensin.

Jos teillä on ilmoittautumisten yhteydessä kysyttävää, niin laittakaa rohkeasti viestiä Päiville, s-posti: tj@heltri.fi tai puh. 040 703 8845.

Helsinki City Triathlon, Helsingin Uimastadioinilla la 17.8.2019

Lähde mukaan toimitsijaksi mukavaan koko päivän tapahtumaan. Tarvitsemme kisajärjestelyihin vapaaehtoisia. Näin voidaan tehdä hienot kisat niille, jotka vasta aloittelevat triathlonharrastustaan. Tule mukaan! Ilmoittautumaan toimitsijaksi pääsee tästä Toimitsijaksi HCT-tapahtumaan

HelTri Cup – Ähkäsy 1.9.2019
HelTri Cup:in viimeinen osakilpailu tälle vuodelle lähestyy. Ähkäsy on perusmatkan kilpailu (1500 m / 40 km / 10 km) ja se kisataan Vantaan Kuusijärvellä 1.9.2019. Ilmoittautuminen on avattu:Ilmoittautuminen Ähkäsyyn, 1.9.2019

Jos et lähde itse kisaamaan Ähkäsyyn, niin tulepa mukaan aitiopaikalle seuraamaan jännittävää kisatapahtumaa ja auttamaan kisajärjestelyissä: kisaliivien jakaminen, ajanotto, kannustus, SUP-lautailu uinnin ajan, pyöräilijöiden tai juoksijoiden opastus jne. Hienoa, jos tulet apuun! Toimitsijoille on tarjolla yhteinen lounas heti kisan jälkeen. Laita viestiä toimistolle: tj@heltri.fi.

 

Jaa tämä uutinen