elokuu 18, 2017/ Espoo Triathlon, Fysiikkaharjoittelu, Harjoittelu, HelSpin, HelTri Cup, HelTri Runners, Juoksu, Kilpailut, Kuntoilu, Kurssi, Leiri, Maksu, myClub, Pyöräily, Seurailta, Seuratuote, Testi, Triathlonkoulu, Uinti

Kesäkausi kääntyy rivakkaa vauhtia kohti syksyä. Triathlonistille tämä tarkoittaa iloa; pääseehän viimein aloittamaan peruskuntokauden ja voi suunnata ajatuksensa tulevaan kilpailukauteen 2018.

Tämä uutinen kokoaa tietoa tärkemmistä syksyn 2017 tapahtumistamme. Poimi niistä itsellesi sopivat hyödyntäen jäsenyytesi mahdollisuudet.

Ohjatut vuorot (HelTri ja EsTri)
=========
1.9.2017 aloitamme ohjatut viikkovuoromme uinnissa, juoksutekniikassa, HelSpinnigissä, fysiikkaharjoittelussa sekä lihashuollossa. Aikataulukuvaukset löytyvät pian kotisivuiltamme pdf- muodossa. Ilmoittautumiset avautuvat osoitteissa http://estri.myclub.fi ja http://heltri.myclub.fi tulevalla viikolla 23.8.2017 alkaen. Tutustu aikatauluhin seuraavissa osoittessa:

Huomaa, että aikatauluihin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia.

Lasten triathlonkoulu (HelTri)
=========
Uutena ryhmänä syyskuussa aloitamme 9-12 vuotiaille lapsille suunnatun hyvin edullisen triathlonkoulun. Tutustu esitteeseemme ja ilmoita lapsesi mukaan toimintaan.
http://www.heltri.fi/wp-content/uploads/2017/07/Lasten-triathlonkoulu-syksy-2017-esite-Helsinki-Triathlon-ry-v1.0.0.pdf

Triathlonkoulut (HelTri ja EsTri)
=========
Triathlonkoulut ovat helppo ratkaisu harjoitteluusi. Koulun opettaja tekee luokalle valmennusohjelman ja kaikki tarvittavat harjoitukset ovat automaattisesti tarjolla. Alaluokat ovat suunnattu aloittelijoille. Yläluokat ovat tarkoitettu jo hetken lajissa mukana olleille. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ilmoittautuen sinulle parhaiten sopivalle luokallemme.

Intensiivikurssit (HelTri)
=========
Intensiivikurssien sarjamme aloittavat erikseen naisille ja miehille suunnatut voimaharjoittelun intensiivikurssimme. Voimaharjoittelu sopii erityisen hyvin peruskuntokauden alkuun ja pienryhmässä oikean suoritustekniikan oppiminen onnistuu varmasti. Näihin ryhmiin ei voida ottaa kovin montaa henkilöä, joten ilmoittaudu mukaan ripeästi.

Sarjakortit (HelTri)
=========
Osa viikkoharjoituksistamme ovat ilmaisia! Useimmille vuoroillemme osallistuminen maksetaan kausimaksuina. Kevään kokemuksen perusteella jatkamme lisäksi hyväksi osoittautunutta sarjakorttikäytäntöämme. Jos vuoron nimessä on ”sarjakortti”, voit osallistua vuorolle ostamalla 10- kerran sarjakortin, josta ohjaaja kuittaa kerran käytetyksi. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja tehokkuuden, sinun eduksesi.
Verkkokauppamme löytyy osoitteessa https://heltri.myclub.fi/membro/#shop/products/7946

Seuratuotteet (HelTri)
=========
Haluttuja ja laadukkaita seuratuotteitamme on saatavilla Velo & Oxygenin Liila- kauppakeskuksen liikkeessä osoitteessa Martinsillantie 10, 02270 Espoo. Valikoimaamme kuuluvat mm. kilpailuasut, pyöräilyasut, juoksupaidat, hansikkaat, buffa-huivit, uimalakit jne. Tunnusta reilusti väriä; samalla tuet seuramme toimintaa.

Seuraillat (HelTri)
=========
Syksyn aikana tulemme pitämään seurailtoja noin kerran kuukaudessa. Suunnitelmissa on mm. tarinointia tuplatäydeltä matkalta, fysioteriapiasta, pyörähuollosta jne. Seuraa tiedotuksiamme ja tule oppimaan lisää. Ilmaiseksi tietenkin.

Perusmatkan kilpailu 2.9.2017 (EsTri ja HelTri)
=========
FELT HelTri Cup 2017- sarjan perusmatkan kilpailu järjestetään 2.9.2017 Espoossa Oittaan ulkoilualueella. Kilpailu on heltriläisille ilmainen. Muut maksavat 10 € lähtömaksun.
Ilmoittaudu kilpailuun osoitteessa https://www.webscorer.com/register?raceid=88596&lang=fi

Kynnysarvotestaus
=========
Kestävyysharjoittelun runkona on tieto omista ns. kynnysarvoista. Harjoittelu tehostuu, kun peruskestävyyttä, vauhtikestävyyttä ja maksimikestävyyttä harjoitetaan oikeilla sykealueilla. Testauta omasi juoksun epäsuorana kenttätestinä, HelTrin tekemänä.
https://heltri.myclub.fi/membro/#shop/products/2535

Maksutavat
=========
Ilmoittautuessasi kursseille, triathlonkouluihin, vakiovuoroille jne. myClub- sivusto ohjaa tekemään maksun verkkopankkiin. Maksut voi tehdä tämä lisäksi myös Smartum- seteleillä, Smartum Saldo- maksuina, ePassilla ja pian myös Edenred Virikeseteleillä. Lue ohjeemme ja ota tarvittaessa suoraan yhteyttä toiminnanjohtajaan.
http://www.heltri.fi/tietoa-seurasta/liikuntasetelit/

Leirit
=========
Pyrimme järjestämään lokakuussa pyöräleirin Keski-Euroopassa sekä vuoden 2018 pääsiäaisen aikaan triathlonleirin Välimeren alueella. Tiedotamme näistä lisää, mutta alustavat päivämäärät ovat 25.-29.10.2017 sekä 24.3.-2.4.2018.

Turvallisuus (EsTri ja HelTri)
=========
Varsinkin pyörälenkeillä saattaa sattua onnettomuuksia. Kokemus on opettanut, että jokaisen jäsenen olisi syytä kirjata myClub- järjestelmään lähiomaisen tiedot ”huoltaja”- kohdalle. Tämä on vapaaehtoinen tieto, mutta onnettumuuden sattuessa hyvin tärkeä.
Isompien onnettomuuksien jälkeen on luonnollista, että tapahtumatietoa halutaan levittää eteenpäin. Suosittelemmme kuitenkin tutustumaan kriisiviestintäohjeeseemme ja noudattamaan sitä.

Oikein hyvää syksyn alkua sinulle. Jos sinulla on kysyttävää, olen täällä sinua varten!

+Pasi Raatikainen
toiminnanjohtaja, Helsinki Triathlon ry, tj@heltri.fi, 043 82 436989
sihteeri, Espoo Triathlon ry, espoo.triathlon@gmail.com, 043 82 43698

Kuva: Teemu Ojapalo/ Bullseye Photography.

Jaa tämä uutinen