syyskuu 15, 2020/ Yleinen

Spinning-harjoitukset tullaan terveys- ja turvallisuussyistä järjestämään syyskaudella 2020 etänä. Valmentajat ohjaavat harjoituksen tiettyyn kelloaikaan ja porukka treenaa virtuaalisesti yhdessä. Lauantain spinningharjoitukseen on mahdollista varata pyöräpaikka Meilahden liikuntasalista. Paikkoja on rajoitetusti. Muistattehan, että Meilahden salissa jokaisella on velvollisuus ja vastuu huolehtia omasta ja seurakavereiden terveydestä ja turvallisuudesta sekä pyörien asianmukaisesta käsittelystä.

Syksyn ensimmäinen seurailta järjestetään Velo & Oxygen Tammiston liikkeessä perjantaina 18.9.2020, klo 17.30 alkaen. Illan aiheena ovat kotitrainerit ja niiden ominaisuudet. Tilaisuus on maksuton seuran jäsenille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu myClubissa Seurailta 18.9.2020 ilmoittautuminen Tervetuloa!

Seuravaatteiden tilausikkuna on auki Trimtex-HelTri -verkkokaupassa ajalla 17.9.-30.9.2020. Vaatteita pääsee sovittamaan seuran toimistolla Liikuntamyllyssä arkisin toimistoaikaan. Sovithan tulostasi etukäteen toiminnanjohtaja Päivin kanssa, tj(at)heltri.fi

Jaa tämä uutinen