marraskuu 27, 2017/ Palkitseminen, Paratriathlon, Tiedotus

Satakunnan Suomi 100 -juhlaseminaarissa 26.11.2017 palkittiin eri tavoin ansioituneita ja Satakunnan tunnettuutta ja menestystä lisänneitä henkilöitä ja tahoja.

Nuori satakuntalainen -tunnustuksen saivat paratriathlonisti Liisa Lilja urheilumenestyksestään ja toimitusjohtaja Sebastian Anttila innovatiivisesta yritystoiminnasta Nams-tomaattien tuottamisessa. Tunnustus myönnetään 13-29 -vuotiaalle henkilölle muun muassa liikuntaan tai työhön liittyvästä vaikuttavasta toiminnasta.

Liisan palkinnon perustelut vakuuttavat. ”Paratriathlonisti Liisa Lilja menetti lapsena jalkansa luusyövälle. Kuntoutusmielessä aloitettu uinti vei Liljan uinnin maajoukkueeseen vuonna 2007. Vuonna 2014 laji vaihtui triathloniin. Liljalla on uinnista kolme Suomen ennätystä ja useita mestaruuksia. Triathlonista Liljalla on mestaruuksia ja palkintosijoja Suomen mestaruuskisoissa, Maailman cupissa ja arvokisoissa. Tänä vuonna Lilja on voittanut sekä Euroopan mestaruuden että maailman mestaruuden. ”

Juhlapuheen piti sisäministeri Paula Risikko. Juhlatunnelmia voi katsoa valokuvina Facebook-kansiossa Suomi 100 -juhlaseminaari 26.11.2017.

Tunnuksesta kertoi Satakuntaliitto, www.satakunta.fi

Helsinki Triathlon ry onnittelee Liisaa jälleen kerran. Kova työ palkitaan, ansioista.

+Pasi Raatikainen, 043 82 43698

 

 

Jaa tämä uutinen