lokakuu 31, 2014/ Harjoittelu, Laskutus, Maksu

Smartum- liikuntasetelit

Olemme ottaneet Smartum – liikuntasetelit käyttöön. Näillä voit maksaa liikuntapalvelujemme ostojasi. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.heltri.fi/tietoa-seurasta/liikuntasetelit/

Liikuntasetelit on otettu käyttöön jäsentemme pyynnöstä. Tässä, niinkuin muissakin asioissa, pyrimme kuuntelemaan herkällä korvalla toiveita ja palautetta kehittäen toimintaamme haluttuun suuntaan.

Kausimaksut

Seuralle tulleessa palautteessa on toisinaan mainittu kausimaksut ja niiden suuruus. Kausimaksujen hinnoittelumme taustalla on päätös kustannusvastaavuudesta – ohjattu toimintamme rahoittaa itsensä. Maksamme tilavuokrien lisäksi ohjaajillemme asiallisen palkan sivukuluineen heidän tekemästä erinomaisesta työstä. Tämä rehti käytäntö näkyy kausimaksuissamme ja tietenkin myönteisesti ohjaukseme laadussa.

On toisaalta todettava, että esimerkiksi ohjatut uimavuoromme ovat edelleen edullisempia, kuin yleinen pääkaupunkiseudeun hintataso antaisi olettaa.

Lisäksi muutamat aikaisemmin ilmaiset vuorot on jouduttu muuttamaan maksullisiksi. Muutoin yli 600 aktiivista jäsentämme eivät mahdu harjoitusvuoroillemme.

Palaute

Palaute on toivottava asia. Kun jokin asia ilahduttaa sinua tai vaivaa mieltäsi, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan. Yhdessä tekemällä saamme harrastuksestamme vielä mukavampaa.

+Pasi Raatikainen, 043 82 43698

20141011-_MG_4101.jpg

 

Jaa tämä uutinen