heinäkuu 24, 2016/ Kansainvälinen toiminta, Kilpailut, Paratriathlon, Tulokset, Vammaisurheilu

Liisa Liljan uskomaton tulostahti jatkuu. Rotterdamissa 24.7.2016 kilpaillussa ITUn MM- kilpailussa Liisa saavutti PT2- sarjassa erittäin tiukan kilpailun jälkeen 2. sijan vain 50 sekuntia voittajalle Allysa Seelylle (USA) hävinneenä. Kolmanneksi tullut Hailey Danisewich (USA) jäi lopulta Liisasta vain 35 sekuntia. (http://www.triathlon.org/results/result/2016_rotterdam_itu_paratriathlon_world_championships/281347)

Vantaa Triathlon- kilpailun yhteydessä tapahtunut paha kaatuminen pyörällä ei ole ilmeisesti vaikuttanut ratkaisevasti Liisan taistelutahtoon ja – kykyyn. ”Se mikä ei tapa, vahvistaa” on Liisan tunnettu motto.

”Kaikki meni suunnitellusti. Euroopan mestari ja kaksinkertainen maailmanmestari hengittivät niskaan, mutteivat päässeet edelle”, totesi tyytyväinen Lilja kilpailun jälkeen.

Helsinki Triathlon on sanattoman ylpeä nuoresta naisestaan, joka on ensimmäinen suomalainen triathlonisti kautta aikojen kilpailemassa tällä tasolla.

liisalilja

+Pasi Raatikainen

Edit: Uutinen korjattu 25.7.2016. Kilpailu ei ollut maailmancup, vaan MM- kilpailu. Viittaukset Rioon poistettu. Haastattelu lisätty.

Jaa tämä uutinen