Lasten triathlonkoulu

Lasten triathlonkoulu on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille lapsille. Triathlonkoulussa lapsille luodaan hyvät edellytykset triathlonin harrastamiseen kunto- tai kilpatasolla. Ryhmään mahtuu 12 lasta.

Lasten triathlonkoulussa harjoitellaan uintia (kaikki uintitekniikat), juoksua ja pyöräilyä. Lisäksi lapset harjoittelevat monia yleisurheilussa tarvittavia taitoja. Lasten triathlonkoulun tavoitteena on edistää liikunnallista elämäntapaa ja parantaa lasten liikuntataitoja; ketteryyttä, koordinaatiokykyä, peruskuntoa, nopeutta ja liikkuvuutta ja kehittämään uintija vesitaitavuutta. Uimataitovaatimuksena: 25 m yhtäjaksoista uintia.

Ryhmä harjoittelee yhdessä 3 kertaa viikossa. Uintiharjoituksia on 2 ja yleisurheiluharjoituksia tai vastaavia on kerran viikossa. Pyöräilyä harjoitellaan keväisin. Harjoitukset suunnitellaan siten, että kaikki lapset kokevat onnistumisen elämyksiä.

Lasten triathlonkoulun syyskausi 2.9.-19.12.2020

Syksyn viikko-ohjelma on seuraava:

  • TEKNIIKKA- ja VESITAITAVUUSHARJOITUS: keskiviikkoisin klo 18:15 – 19:00 Jakomäen uimahallissa
  • JUOKSU- JA YLEISURHEILUHARJOITUS: perjantaisin klo 17:30 – 18:30 Liikuntamyllyssä, harjoitukset ovat syyskuussa ulkona ja loka-joulukuussa sisällä Liikuntamyllyssä
  • UUTENA: UINTIHARJOITUS: lauantaisin klo 13:00-13:45 Jakomäen uimahallissa (tämä on yhteisharjoitus Vantaa Triathlonin lasten ryhmän kanssa)

Hinta: 169 € / syyskausi, hinta sisältää yllä mainitut harjoitukset
Lasten triathlonkoulu – ilmoittautuminen

Osallistujien tulee olla seuran jäseniä, jäsenmaksu vuonna 2020 on 10€

Lasten ja nuorten triathlonkoulun vastuuvalmentaja on Petra Katainen, jolla on pitkä kokemus lasten- ja nuorten valmentamisesta. Yleisurheilua ohjaa lasten ja nuorten yleisurheiluvalmentaja Iiro Hietamäki.

Lisätietoja:

  • valmentaja Petra Katainen, 040 061 9503
  • toiminnanjohtaja Päivi Steffen, tj@heltri.fi, 040 703 8845

Heltri pidättää oikeuden muutoksiin.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Viimeisin päivitys 6.08.2020
Jaa tämä sivu