marraskuu 13, 2017/ Kurssi, Lapset, Nuoriso, Triathlonkoulu

Supersuosituksi noussut lasten triathlonryhmämme laajenee keväällä kahdeksi. Näin saamme paremmin kohdennettua harjoitukset eri ikäisille lapsille ja nuorille. Oi, kuinka mukavaa.

Kummassakin ryhmässä liikunnan harrastamisen kustannus on alle Helsingin kaupungin asettaman tavoitetason, joka on 50 € kuukaudessa. Oikeastaan reilusti alle tavoitetason.

Lasten triathlonryhmä 9-12 vuotiaille

Lasten perinteisessä triathlonkoulussamme päälajeina ovat uinti (kaikki uintitekniikat), juoksu ja pyöräily. Lisäksi tutustumme erilaisiin pallopeleihin sekä yleisurheiluun. Teemme monipuolisia ja kivoja harjoituksia, jotka kehittävät lasten perusliikuntataitoja, kuten ketteryyttä, peruskuntoa, nopeutta ja liikkuvuutta. Triathlonkoulun tavoitteena on luoda lapselle hyvät edellytykset jatkaa triathlonin tai minkä tahansa lajin parissa kilpa- tai kuntotasolla. Tärkeintä on kuitenkin, että lapsille syntyisi pysyvä innostus liikuntaan.

Nuorten ryhmä 13 – 15 vuotiaille

Nuorten triathlonkoulumme on suunnattu erityisesti niille, joiden oma päälaji kaipaa erinomaista tukilajia. Koulun harjoittelun lajeina ovat uinti (kaikki uintitekniikat), juoksu ja pyöräily. Lisäksi kehitämme muita lajeja tukevia liikunnallisia taitoja. Teemme monipuolisia harjoituksia, jotka tukevat nuoren omaa päälajia. Harjoit-teet kehittävät mm. voimaa, ketteryyttä, peruskuntoa, nopeutta ja liikkuvuutta. Triathlonkoulun tavoitteena on luoda nuorelle hyvät edellytykset jatkaa joko triathlonin parissa kilpa- tai kuntotasolla tai tukea nuoren oman päälajin hyvää kehitystä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisää tietoa ryhmistä saat esitteistämme

Lapset: Lasten triathlonkoulu kevät 2018, esite, Helsinki Triathlon ry, v1.0.0

Nuoret: Nuorten triathlonkoulu kevät 2018, esite, Helsinki Triathlon ry, v1.0.0

+Pasi Raatikainen, 043 82 43 698

Jaa tämä uutinen