triathlonvalmennus

Kestävyysliikkujat -valmennusryhmä

Tämä treeniryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet harrastanut triathlonia jo pidempään. Haluat kuitenkin edelleen kehittää tekemistäsi hyvällä fiiliksellä ja saada uusia ajatuksia ja näkemyksiä harjoitteluusi. Triathlon on sinulle elämäntapa!

Kestävyysliikkujat -ryhmäläisenä voit keskittyä laadukkaaseen harjoitteluun eri harjoituskausilla. Saat ryhmän valmentajalta erinomaiset ohjeet täysipainoiseen harjoitteluun. Pääset sparrailemaan harjoittelun sujumista valmentajan ja muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmän omana viikoittaisena kokoontumisena toimii oma uintivuoro lauantaiaamuisin 50 m altaassa, joissa tulee myös kivasti metrejä. Kerran kuussa teemme uintitreenin yhteydessä yhdistelmätreenin vaihtuvilla teemoilla, ja nämä treenit tehdään tosi laadukkaasti. Ammattitaitoinen valmentajamme Tero Knuutila odottaa intohimolla syksyä, jolloin hän pääsee valmentamaan seuran uutta Kestävyysliikkujat -ryhmää, ”elämäntapatriathlonisteja”. Ryhmä muotoutuu oman näköisekseen osallistujien mukaan. Teron vahvuutena on monipuolisen harjoitusosaamisen lisäksi, vahva osaaminen yksilön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Yksilön kokonaiskuormitus tullaan huomioimaan kestävyysliikkujien harjoittelussa ja valmentaja muistuttelee ryhmäläisiä tarvittaessa myös riittävästä levosta ja palautumisesta.

Valmennusryhmän harjoitusohjelma on ajalle syyskuu 2020 – heinäkuu 2021. Ryhmään mahtuu 10
osallistujaa.

Kestävyysliikkujat -ryhmä sisältää:

 • Osallistujien mukaan suunniteltu kuukausittainen harjoitussuunnitelmarunko, jossa keskitytään
  tiettyjen, harjoituskauteen sopivien ominaisuuksien kehittämiseen
 • Kehittymistä seurataan yhdessä mm. omatoimisin testiharjoituksin
 • Endurance-treenipaketti oikeuttaa käymään HelTrin ohjatuissa viikkotreeneissä (ajalla syystoukokuu): uinti, spinning, juoksu ja fysiikka
 • Ryhmällä on oma uintitreeni lauantaisin klo 9-10 Itäkeskuksen uimahallissa 50 m radalla
 • Ryhmällä on yhteinen yhdistelmätreeni kerran kuukaudessa
 • Kesätreeniohjelma kesä- ja heinäkuussa, joka sisältää 2 yhteistreeniä / kk. Aikataulutus
  suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan.
 • Käytössä on Training Peaks (lisenssi on osallistujille omakustanteinen)

Kuukausimaksu: 139 € / kk. Hinta sisältää Endurance-treenipaketin (syys-toukokuu). Ensimmäinen kuukausi veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sen jälkeen kk-laskutus. Kesä-heinäkuun kk maksu on 109 €/kk.
Kestävyysliikkujat – ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Heltri pidättää oikeudet muutoksiin.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Viimeisin päivitys 14.08.2020
Jaa tämä sivu