joulukuu 1, 2016/ Fysiikkaharjoittelu, Harjoittelu, Jäsenyys, Kuntoilu, Ohjatut vuorot

Juhlistaaksemme joulun lähestymistä kaikki seuralaisemme saavat tietenkin joululahjoja. Olemme muuttaneet klassisen perjatain Meilahden fysiikkaharjoituksemme ilmaiseksi! Lahjan saa avata heti ja se on käytettävissä ainakin kevään 2017 loppuun asti. Jos et ole vielä ryhmässä mukana, käy ilmoittautumassa vuorolle osoitteessa https://heltri.myclub.fi/flow/events/424568 ja nauti joulusta.

Keväällä 2017 joulupukki tuo toisenkin lahjan. Käynnistämme lauantaiaamuisin kello 07:00 ohjatun ”viikon pitkän harjoituksen”. Paikka ja laji vaihtuvat kelin mukaan, mutta päävalmentajamme Kim Harju ottaa porukan mukaansa PK- henkiselle kolmen tunnin lenkille. Vuoro on kaikille jäsenillemme lahjana tietenkin ilmainen. Jep.

Keväällä jatkamme normaalia toimintaamme lisävivahtein. Uusien vuorojen joukosta löytyy mm. ohjattu lihashuoltoharjoitus, joka aloittaa perjantaisin kello 18:30 – 19:30 Liikuntamyllyssä. Palauttava harjoittelu antaa mahdollisuuden kehittymiselle.

Valmennusryhmämme ovat saaneet uuden kausisuunnitteluperusteen. Tavoitematkojen sijaan harjoittelu suunnitellaan keskimääräisen viikkoharjoitusmäärän mukaan. Lisäksi hinnoittelu muuttuu kuukausipohjaiseksi. Nämä **- valmennusryhmä (ent. Puolimatkan Punnertajat) ja ***- valmennusryhmä (ent. Täpärin Tykittäjät) saavat vuoden vaihteessa tietenkin rinnalleen *- valmennusryhmän eli Triathlonkoulun.

Osa ohjatuista viikkovuoroistamme jatkaa keväällä kausimaksullisina, mutta osalle on mahdollista ostaa uutena palveluna sarjakortti. Tällä kortilla maksat vain niistä vuoroista, millä käyt. Tarjoamme joustavuutta ja mukavuutta, kuten monet ovat kaivanneet.

Joulukuussa pyrimme myös julkaisemaan uuden yhteistyökumppanuuden, joka tuo jäsenistöllemme mm. merkittäviä alennuksia triathlontuotteista. Tästä ja kaikesta muusta jännittävästä kerrotaan lisää pian. Tätä ennen käy sovittamassa juoksupukumme malliasuja Kivenlahden Pyörähuollossa ja hanki itsellesi toimiva joululahja verkkokaupastamme https://heltri.myclub.fi/membro/#shop

+Pasi Raatikainen, 043 82 43698

20151205-_MG_8525

 

 

Jaa tämä uutinen