Näin liityt jäseneksi

Rekisteröi uusi jäsentili eli luo itsellesi oma käyttäjätunnus ja salasana HelTrin myClub-jäsenrekisteriin ja olet mukana. Tervetuloa!

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

 • Huom. jos luot lapsellesi tunnusta, niin käytä lapsen nimeä ja lisää omat tietosi huoltajan tietoihin. Voit käyttää omaa s-postiasi myös lapselle.

Jäsenyys seurassa alkaa käyttäjätunnuksen luomisen jälkeen ja seuran hallitus hyväksyy henkilön jäseneksi. Saat jäseneksi liityttyäsi jäsenmaksulaskun. Osallistuminen seuran toimintaan edellyttää  jäsenmaksun maksamista. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa yleensä tammikuun aikana. Jos liityt jäseneksi kesken vuoden saat laskun liittymisen jälkeen.

Jäsenyys edellyttää seuran sääntöjen hyväksymistä: Helsinki Triathlon säännöt

Jäsenhinnat

Sääntöjemme mukaan jäsenmaksut ovat kalenterivuosikohtaisia. Vuodelle 2021 hinnat ovat:

 • nuorisojäsenet eli alle 21- vuotiaat, 10 €
 • aikuiset varsinaiset jäsenet eli 21 vuotiaat ja sitä vanhemmat, 60 €
 • kannatusjäsen, luonnollinen henkilö, 20 €
 • kannatusjäsen, oikeushenkilö, 300 €

Suomen Triathlonliiton jäsenmaksu

Helsinki Triathlon ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura.

 • Suomen Triathlonliiton jäsenmaksu on vuonna 2021: 20 € aikuisilta ja 10 € lapsilta
  Nämä maksut veloitetaan seuran jäsenmaksun yhteydessä.
 • Jokainen seuran jäsen luo itselleen henkilöprofiilin Suomisport-palveluun ja ilmoittaa profiilissa lukevan ID-numeron Helsinki Triathlonille
 • Ohjeet Suomisport-profiilin tarkistamiseen ja henkilötunnuksen lisäämiseen Ohje henkilötunnuksen tarkastamiseen_2020

Kausimaksut

Ohjatuista vuoroista (vast.) peritään lisäksi erillinen kausimaksu tai sarjakorttimaksu.

Laskujen maksaminen

Suurin osa maksuista hoidetaan palvelun tilaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokorteilla. MyClubin kautta tulevat laskut lähetetään s-postina tilaajan antamaan s-postiosoitteeseen (MyClub omat tiedot). Käytä maksaessa aina laskussa olevia vastaanottajan tilitietoja ja viitenumeroa. Näin lasku kuittaantuu maksetuksi järjestelmästä automaattisesti. Jos maksat ilman viitenumeroa, niin lähetä kuittikopio maksusta varmuuden vuoksi toiminnanjohtajalle tj(at)heltri.fi.

Seuran laskuilla on pääsääntöisesti 14 pv maksuaika. Perintätoimet hoidetaan kaikki Visma Financial Solutionin kautta. Jos asiakas jättää laskun maksamatta ajallaan, niin hänelle lähetetään maksumuistutukset ym. perintään liittyvät viestit suoraan Visman kautta.

Tietojen muokkaus ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Seuran jäsenenä voit myClub-palvelussa:

 • muokata omia tietojasi
 • ilmoittautua tapahtumiin
 • tarkastella ja hoitaa seuran laskuja

Jäsenmaksut, tapahtumat ja tuotteet laskutetaan myClubin kautta. Laskut maksetaan verkkopankissa tai lähetetään osin sähköpostilla. Pidäthän huolta, että yhteystietosi ovat myClubissa ajantasalla ja, että annat tietoihisi sellaisen s-postiosoitteen, jota luet säännöllisesti.

Käytä aina laskussa olevaa viitenumeroa maksaessasi MyClub -järjestelmän kautta luotuja laskuja.

Jäsenyyden lopettaminen

Jos haluat lopettaa seuran jäsenyyden, lähetä s-postilla eroilmoitus. Voit lähettää eroilmoituksesi toiminnanjohtajalle tj(at)heltri.fi. Ote säännöistä: ”Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka il­moittamalla erosta seuran kokouksessa pöytäkirjaan merkitsemistä varten. Eroaminen tulee voimaan sen ka­lenterivuoden viimeisenä päivänä, jolloin eroilmoitus on tehty.”

 

 

Viimeisin päivitys 21.12.2020
Jaa tämä sivu