elokuu 12, 2019/ Espoo Triathlon, Harjoittelu, Harjoitukset, Juoksu, Yleinen

Tervetuloa mukaan treenaamaan Suomen suurimman triathlonseuran harjoituksiin!

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva tai sopivia treeniryhmiä. Kaikki tiedot ovat seuralaisten nähtävissä MyClubissa. Ilmoittautumiset eri ryhmiin aukeavat eri aikoihin. Varmista, että olet valmiina h-hetkellä. Osa paikoista varataan heti.

Sarjakortit uudistuivat

Sarjakortti on muuttunut sähköiseksi. Se ostetaan edelleen MyClubin verkkokaupasta. Vanhat, paperiset sarjakortit ovat voimassa aina 6 kk kortin ostopäivästä lukien. Käytäthän vanhan korttisi tämän vuoden loppuun mennessä. Huomioithan sen, että sarjakortilla pitää pääsääntöisesti ilmoittautua etukäteen harjoituksiin. Jos haluat varmistua, että paperisella sarjakortilla etukäteen paikan varaaminen onnistuu helpoiten, niin laita viestiä tj@heltri.fi. Päivi muuttaa vanhan korttisi sähköiseksi.

Kausikortti

Huomio kausikorttilaiset. Muistakaa varata paikka viikkoharjoituksesta ennakkoon. Tämä koskee spinning-vuorojen lisäksi nyt myös uinti- ja juoksuvuoroja. Helsingin puolella aamu-uinteihin (Pirkkola ja Vuosaari) ei tarvitse varata paikkaa. Näissä ryhmissä on tilaa.

Endurance-treenipaketti

Endurance-treenipaketti on kuukausimaksullinen treenipaketti, jolla pääsee treenaamaan  niin paljon kuin haluaa ja ehtii. Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen lähes kaikkiin HelTrin treeneihin (poikkeuksena Triathlonkoulujen omat ohjelmat). Endurance-käyttäjä varaa paikan haluttuun harjoitukseen etukäteen.

Endurance-treenipaketti

Tavoitteena täysmatka

Tervetuloa mukaan täysmatkan –valmennusryhmään! Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat suunnitelmallisen ohjelman koko vuodeksi tähtäimenä täysmatkan kilpailu ensi kesänä. Tämä ryhmä saa käyttöönsä myös Endurance-kortin, joten treenien suunnittelu on todella joustavaa. Hienoa, jos sinäkin päätät lähteä mukaan tälle matkalle! Katso esite.

Tavoitteena Täysmatka 2020

Juoksu – uusi ryhmä aloittaa Espoossa

HelTrillä on nyt myös Espoossa oma juoksuryhmä. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoiltaisin Otaniemessä. Harjoitukset pidetään koko kauden ulkona. Tervetuloa mukaan! Tähän ryhmään tulevat harjoittelemaan myös Espoon triathlonkoululaiset.

Jaa tämä uutinen