huhtikuu 9, 2020/ Yleinen

Live-juoksutreenit sunnuntaisin
Juoksuvalmentajamme Tero Knuutila ohjaa sunnuntaisin juoksuharjoituksen livenä. Harjoitus on kaikille seuran jäsenille avoin ja maksuton.

Lasten ja nuorten triathlonkoulut
Etävalmennusta on nyt myös lasten- ja nuorten triathlonkouluissa. Treeniohjeita tulee viikoittain kaksi. Olisipa hienoa, jos lapset jakaisivat omia lyhyitä treenivideoita myös seuran FB-ryhmään kaikkien aikuisten nähtäville. Halukkaat voivat toimittaa treenivideoita esim. omalle valmentajalleen tai tj@heltri.fi, ja laittaa mukaan tiedon saako videota julkaista.

Etävalmennusryhmiin pääsee mukaan vielä!
Nyt jos milloin kannattaa kokeilla, miten valmentajan antamien treeniohjeiden noudattaminen onnistuu. Kaikki uinnin tai juoksun kevään kausimaksun maksaneet pääsevät ryhmiin mukaan ilman lisämaksua. Lisätietoja saa ko. ryhmän valmentajalta tai tj@heltri.fi

MyClubissa on linkit kaikkiin ryhmiin:
• Triathlonkoulun alaluokka
• Triathlonkoulun yläluokka
• Tavoitteelliset treenaajat – Projekti 2020
• Tavoitteena täysmatka

Lauantain spinning-livetreeni
Kari Silpiö jatkaa spinning-tuntien ohjaamista etänä. Harjoituksen aika lauantaisin 9.30-11.30. Ilmoittautuminen harjoitukseen tapahtuu MyClubissa. Kari lähettää osallistujille linkin liveharjoitukseen. Kevään 2020 spinning-kausimaksun maksaneille tai seuran valmennusryhmiin kuuluville jäsenille harjoitus on maksuton. Jos et vielä kuulu mihinkään mainituista ryhmistä ja haluat osallistua spinningiin, niin ilmoittaudu mukaan https://heltri.myclub.fi/flow/events/2049884

HelTri Cup -maastojuoksukisa
Valitettavasti jouduimme perumaan 31.3. suunnitellun maastojuoksukilpailun. Ennakkotietona tässä, että kilpailu tullaan vielä järjestämään, mutta koronatilanteesta johtuen kisa pidetään ”etänä”. Tästä tulee lisätietoa lähiaikoina.

Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! Pysykää terveinä! Muistakaa turvavälit myös ulkoillessa!

Jaa tämä uutinen