maaliskuu 26, 2020/ Yleinen

Koronaviruspandemia on lamauttanut urheiluseurojen toiminnan maassamme ja koettelee nyt niiden kantimia. HelTri ei ole tässä poikkeus. Yllättävä tilanne tuo väistämättä seurallemme myös taloudellisia haasteita. Tällaisessa vaikeassa tilanteessa toivoisimmekin, että seura koettaisiin yhteisönä ja jokainen meistä tekisi osamme, jotta seuran toiminnan jatko pandemian jälkeen pystyttäisiin takaamaan. Mikäli et ole vielä maksanut vuoden 2020 jäsenmaksua, pyydämme ystävällisesti, että maksaisit sen pian. Maksamalla jäsenmaksun tuet seuran toimintaa ja autat omalta osaltasi seuraa näiden vaikeiden aikojen yli.

Pyrimme seuran puolesta tarjoamaan nyt kaikille jäsenillemme aktiviteettia mm. video- ja virtuaalitreenien sekä etävalmennuksen avulla. Harjoituksia ohjaavat teille HelTrin omat valmentajat. Valmentajamme julkaisevat videoita ja järjestävän virtuaalitreenejä mm. Facebookin kautta, joten mikäli et ole jo liittynyt Facebookin ”HelTri treeniporukat”- ryhmään, tee se nyt! Video- ja virtuaaliharjoitukset ovat vapaasti kaikkien jäsentemme käytössä.

Liity etävalmennusryhmään – saat valmentajan tukea omatoimiseen harjoitteluun
Tarjoamme nyt kaikille halukkaille etävalmennusta alennettuun kk-hintaan (huhti- ja toukokuussa). Jos haluat kokeilla valmennusryhmän toimintaa, niin olet tervetullut mukaan eri tasoisiin harjoitteluryhmiimme. Lähtemällä mukaan etävalmennusryhmiimme voit olla tukemassa seuran toiminnan jatkuvuutta. Seura kanavoi etävalmennusryhmistä saadut tulot valmentajilleen.

Uinnin tai juoksuryhmän kevään 2020 kausimaksun maksaneet jäsenet
Osa teistä seuralaista on maksanut kausimaksun jo koko keväältä uinti- tai juoksuharjoitusryhmään. Seura tarjoaa teille koko kauden kausimaksun maksaneille jäsenille liittymisen valmennusryhmään maksutta. Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu teille tehtyjen omien linkkien kautta.

Spinning-ryhmien kevään 2020 kausimaksun maksaneet jäsenet
Spinning-ryhmien harjoittelu jatkuu etänä. Tulevana lauantaina 28.3. klo 9.30-11.30. Kari Silpiön ohjaamaan spinning-etävalmennukseen voivat ilmoittautua kaikki maaliskuussa osallistumiseen oikeutetut jäsenet: jonkun spinning-tunnin kausimaksun maksaneet jäsenet, valmennusryhmien jäsenet, tri-koululaiset, Endurance-treenaajat ja nuoret Endurance-treenaajat.
Huhtikuun vuoroille pääsee osallistumaan kaikki seuran etävalmennusryhmiin osallistuvat henkilöt sekä tietysti spinning-kausimaksun maksaneet jäsenet. Ilmoittautuminen viikkoharjoitukseen tapahtuu MyClubissa. Harjoitusaika on vaihdettu aamuksi, klo 9.30-11.30.

Tavoitteena täysmatka –ryhmä
Tämä ryhmä harjoittelee hyvällä motivaatiolla täydenmatkan kilpailuun (kesä-) tai syyskaudella 2020. Valmentajamme Kirsi Päiväniemi tekee ryhmäläisille yhteiset harjoittelusuunnitelmat. Ohjelmat ovat todella monipuolisia ja vaihtelevia. Ryhmä saa valmentajalta säännöllisesti omatoimisesti toteutettavia ohjeita ja videoita (voima-, koordinaatio- liikkuvuusharjoitteluohjelmia). Valmennuksen apuna käytetään Training Peaks -ohjelmaa. (Ohjelman lisenssi on osallistujille omakustanteinen.)
Valmentaja: Kirsi Päiväniemi

Tavoitteelliset treenaajat – Projekti 2020
Tämä ryhmä harjoittelee täydenmatkan tai puolimatkan kilpailuun (kesä-) tai syyskaudella 2020. Tämä ryhmä ei sovellu aloittelijalle. Ryhmä harjoittelee nyt vain etänä. Valmentaja Päivi Rantala tekee ryhmälle yhteisen harjoittelusuunnitelman. Tämän ryhmän harjoittelijat haluavat ja osaavat harjoitella itsenäisesti suunnitelmaa noudattaen. Työn, perheen ja tavoitteellisen treenaamisen yhdistäminen pyritään tekemään erittäin joustavasti. Projekti 2020 -ryhmävalmennuksessa saat ammattitaitoisen valmentajamme Päivi Rantalan tuen ja ryhmälle räätälöidyt treeniohjelmat. Valmentaja seuraa edistymistä Training Peaks –ohjelmaa käyttäen (ohjelman lisenssi on osallistujille omakustanteinen).

Triathlonkoulu alaluokka – ei lähtötasovaatimuksia
Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu triathlonin vasta vähän aikaa sitten aloittaneille treenaajille. Tässä ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja maltillisesti. Etävalmennus tapahtuu valmentaja Tiina Krusbergin toimesta. Nyt kannattaa kokeilla, miltä ohjattu valmennus tuntuu ja miten kunto- ja taitotasoa voi tehokkaasti parantaa etävalmennuksessa.
Valmentaja: Tiina Krusberg

Triathlonkoulu yläluokka – kisakokemusta sprintti- ja perusmatkoilta
Triathlonkoulun yläluokka treenaa tavoitteellisesti etänä. Triathlonkoulun yläluokan harjoitusohjelma soveltuu triathlonisteille, joilla on selkeitä lähitulevaisuuden kilpailullisia tavoitteita. Tarkoituksena on rakentaa kestävyys- ja tekniikkapohjaa vahvaksi myös etävalmennuksessa. Harjoittelun runkona on valmentaja Tiina Krusbergin tekemä valmennussuunnitelma ja etäohjaus harjoitusvideoineen. Viikoittainen harjoituskuormitus on noin 8-11 tuntia viikossa. Yläluokalla harjoittelijoiden edistymistä seurataan Training Peaks –ohjelmalla (ohjelman lisenssi on osallistujille omakustanteinen).
Valmentaja: Tiina Krusberg

Lisätietoja etävalmennuksista voi kysyä toiminnanjohtajalta tj@heltri.fi tai valmennusryhmien valmentajilta.
Pysykää terveinä!

Jaa tämä uutinen