tammikuu 12, 2021/ Triathlonkoulu, Valmennus, Yleinen

Tammikuun toimintaa – tervetuloa mukaan!

Korona-ajan poikkeusjärjestelyt jatkuvat koko tammikuun ajan. Toimintamme tapahtuu etäohjauksella. Odotamme kuukauden lopulla aluehallintoviraston ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöstä harrastustoiminnan mahdollisesta jatkumisesta normaaliin tapaan helmikuussa. Käynnistämme uintiharjoitukset ja muut lähiohjaukset heti, kun se on mahdollista.

Spinning-harjoitukset

Liittymällä mukaan etäspinning-kausipaikalle saat osallistumisoikeuden kaikkiin kolmeen viikoittain pidettävään spinningharjoitukseen. Kaikki tunnit ohjataan Zoomin välityksellä.

Triathlonkoulut, valmennusryhmät ja Endurance & Nuorten Endurance

Poikkeusoloista huolimatta seuran toiminta on aktiivisesti käynnissä. Triathlonkoulujen ja valmennusryhmien toiminta pyörii etänä. Ryhmissä osallistujat saavat valmentajan tekemät ohjelmat. Endurance-treenaajat harjoittelevat tammikuun myös etänä.

Viikkoharjoitukset tammikuussa Endurancetreenaajille ja valmennusryhmille (Tavoitteena Täysmatka ja Kestävyysliikkujat sekä seuran Triathlonkoululut)

Maanantaisin Täpäriryhmän fysiikkaharjoitus (lisätiedot ryhmäläisille)
Maanantaisin etäspinning klo 17.30-19.00
Maanantaisin kehonhuolto ja liikkeen laatu -harjoitus klo 20.00- n. 20.40
Tiistaisin uintikuivis klo 7.00-8.00
Tiistaisin fysiikkaharjoitus klo 18.00-19.00
Tiistaisin juoksuohjelma
Keskiviikkoisin etäspinning klo 17.30-19.00
Torstaisin uintikuivis klo 19.30-20.30
Lauantaisin etäspinning klo 11.30-13.30
Sunnuntaisin etäohjattu juoksuharjoitus klo 11.00-12.00

EasyTriathlon

Aloitamme helmikuussa uuden valmennusryhmän: EasyTriathlonin, Se soveltuu hyvin, aloittelijalle tai konkarille, joka haluaa harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen aikataulut huomioiden. EasyTriathlon -valmennusryhmä harjoittelee 2-3 krt/vko ryhmätreeneissä. Ryhmän pääharjoitus on 2 krt/kk ulkona pidettävä pitkisharjoitus esim. sauvakävely, juoksu, pyöräily tms. harjoitus. Koronarajoitusten takia, ensimmäinen tapaaminen su 31.1.2021 pidetään etänä. Ryhmäläiset saavat tästä tarkemmat tiedot s-postilla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen EasyTriathlon -ryhmään: EasyTriathlon – ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan seuran valmennusryhmiin!

Paikkoja on ryhmästä riippuen muutamia vapaana. Kesäkauden kisoihin treenaaminen sujuu mukavasti ohjatussa harjoittelussa. Saat valmentajan ja ryhmäläisten tuen harjoitteluun, vaikkakin treenit ovat vielä tammikuun ajan etänä. Lisätietoja ryhmistä saa toiminnanjohtajalta tai ryhmien valmentajilta. Ilmoittautumaan pääset seuraavista linkeistä:

Triathlonkoulu – alaluokka_Espoo
Triathlonkoulu – alaluokka_Helsinki
Triathlonkoulu – yläluokka_Espoo
Triathlonkoulu – yläluokka_Helsinki
Tavoitteena täysmatka -valmennusryhmä
Kestävyysliikkujat -valmennusryhmä

Lasten ja nuorten triathlonkoulut

Lasten ja nuorten triathlonkoulujen harjoitukset alkavat keskiviikkona 13.1.21. Harjoitukset pidetään alkuun ulkona. Saattaa olla, että koronarajoituksia puretaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta jo tässä tammikuun aikana.

Lasten triathlonkoulu (9-12v.)
Nuorten triathlonkoulu (13-16 v.)

Jaa tämä uutinen