maaliskuu 2, 2020/ Yleinen

Brick-harjoitukset
Kevään viimeiset Brick-harjoitukset pidetään maaliskuussa. Tule mukaan treenaamaan hyvässä seurassa Esport Areenalle
Su 22.3.2020 Ilmoittautuminen: https://heltri.myclub.fi/flow/events/1855405

UUTUUS: Fysiikkaharjoitus Espoossa
MyClubiin on avattu uusi harjoitus, fysiikkatreeni. Treeni on tiistaisin klo 19-20 Espoon Metro Areenalle kuuluvan harjoitusjäähallin kuntosalissa. Treeni kuuluu vakiona Espoon triathlonkoululaisten viikko-ohjelmaan. Triathlonkoululaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua treeniin. Harjoitukseen mahtuu lisäksi muutamia muitakin halukkaita treenaamaan. Tähän uuteen treeniin voivat ilmoittautua myös Endurance-treenaajat. Paikkoja Endurance-treenaajille tulee olemaan 10, joten varaa paikkasi ajoissa. Valmentaja: Kirsi Päiväniemi

HelTri Cup
Allasuintikisa starttaa HelTri Cup –osakilpailuiden sarjan torstaina 5.3.2020. Paikkana on Pirkkolan uimahalli ja uitavan kisamatkan pituus on 400 m. Lapsille on omat sarjat.
Ilmoittautuminen: https://www.webscorer.com/register?raceid=208928

Seuravaatteet
Joko sinulla on HelTrin seurahuppari, pyöräilyliivi, kisapuku tai joku muu seuravaate?  Allasuintikisan (torstaina 5.3.) yhteydessä seuralaisilla on mahdollisuus sovittaa Trimtexin vaatteita. HelTrin seura-asujen nettikauppa on avoinna seuralaisten tilauksille** 1.-15.3. **välisenä aikana. Vaatteita voi tulla sovittamaan myös toimistolle arkisin tulevan kahden viikon aikana. Sovi kuitenkin toimistolle tulostasi Päivin kanssa etukäteen: tj@heltri.fi. Seura-asujen toimitukset tapahtuvat toukokuussa ja jokainen saa oman tilauksensa suoraan kotiin. Tämän tilausikkunan jälkeen seuraava mahdollisuus tilata seuravarusteita tulee olemaan syksyllä 2020.

Varusteita seuran toimistolla
Seuran toimistolla on myytävänä pieni määrä HelTrin seurapipoja (punaisia ja mustia), mustia pantoja (päänauha), juoksuhanskoja, mustia ja punaisia huppareita. Lisäksi toimistolla on vielä alennettuun hintaan Varustenetistä jääneitä tuotteita, mm. pun/mus hihattomia kisapukuja ja pyöräilyvarusteita. Lisätietoja saa Päiviltä.

Seurailta 16.3. klo 18.00
Maaliskuun seuraillan aiheena on Turvallinen ryhmäajo. Spinning-valmentajamme, ”himopyöräilijä” Kari Silpiö kertoo meille aiheesta. Seurailta pidetään Mäkelänrinteen uimahallin kahviossa. Ilmoittaudu tapahtumaan täällä: https://heltri.myclub.fi/flow/events/1998832

Seuraillan jälkeen, samassa paikassa n. klo 19.15 pidetään Mallorcan leiri-info, jossa käydään läpi huonejaot, leiriohjelma, aikataulut ja leirin sääntöjä. Leiriläsille olisi erittäin suositeltavaa osallistua myös seurailtaan.

HelTrin ja Finntriathlonin yhteisleiri
Ilmoittaudu mukaan maaliskuun yhteisleirille: https://heltri.myclub.fi/flow/events/1856481 HelTri järjestää leirimajoitukset ja Finntriahtlon huolehtii leiriohjelmasta sekä valmennuksesta. Leiri pidetään Vierumäen urheiluopiston upeissa harjoitusolosuhteissa pe-su 20.3.-22.3.2020.

Viikon pitkikset
Muistakaa seurata HelTrin treeniporukat -Facebooksivulla viikonlopun pitkistreenejä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Yhteistyötä Hyvinkää Triathlonin kanssa
HelTriläiset pääsevät kisaamaan ilmaiseksi Hyvinkää Triathlonin järjetämiin kilpailuhin.
Lähdöt ovat klo 18:30 alkaen. Lisätietoja tulee Hytrin Facebookiin 😉maaliskuun aikana!

·         keskiviikko 22.4.     Maastojuoksu 5k, Sonninmäki, Hyvinkää (myös lasten- ja nuorten sarjat)
·         maanantai 18.5.     Tempoajo 20k (nuoret voivat osallistua, ei omaa erillistä sarjaa)
·         sunnuntai 30.8.      Maastojuoksu 5k, Sääksi, Nurmijärvi (myös lasten- ja nuorten sarjat)

Jaa tämä uutinen