tammikuu 4, 2018/ Kilpailut, Ultra

Helsingissä Vuosaaren uimahallissa järjestetään 24h ultratriathlontapahtuma ”Pöljä 2018” 6. – 7.1.2018. Tapahtumassa uidaan altaassa, pyöräillään harjoitusvastuksella ja juostaan juoksumatolla mahdollisimman pitkälle. Osallistujat pääsevät viemään itsensä henkisille ja fyysisille äärirajoille kolmen kestävyyssuorituksen parissa.
Kyse on yksilösuorituksesta, jossa 24 tunnin aikana jokainen ui, pyöräilee ja juoksee mahdollisimman paljon. Kilpailija saa tehdä jokaisen lajin suoritusta haluamaan ajankohtana ja haluamansa ajan. Jokaista lajia on kuitenkin suoritettava vähintään tietyt minimiajat. muuten suoritus hylätään. Minimäärät voidaan kerätä usealla lyhyellä osasuorituksella 24 tunnin aikana.
Lauantaina kello 12:00 kaikki osallistujat aloittavat vähintään 30 min pyöräilyllä, jonka jälkeen suoritusjärjestys on vapaa. Sunnuntaina kello 11:30 kaikki osallistujat viimeistelevät hurjan matkansa joko juoksemalla tai pyöräilemällä. Sekä alussa että lopussa kaikki kilpailijat ovat näin samassa paikassa. Ennakkoarvion mukaan voittaja tulee uimaan 10 km, pyöräilee keskiteholla 2 W/kg 12 tunnin ajan ja juoksee noin 50 km.
Kilpailijoita tähän täysin pöljään tapahtumaan on ilmoittautunut 5. Tapahtumaa voi tulla seuraamaan Vuosaaren uimahallille koko tapahtuma-ajan, myös yöllä. Kilpailijoiden ja heidän huoltajiensa kanssa pystyy keskustelemaan varsinkin pyöräilyn ja juoksun aikana uimahallin aulatiloissa.
+Pasi Raatikainen, 043 82 43698

Kuva: www.naurunappula.com

Jaa tämä uutinen