Ohjattu uinti, syksy 2017

Seuramme tarjoaa sisarseura Espoo Triathlon ry:n kanssa useita uintikertoja viikossa eri uimahalleissa. Nämä vuorot ovat maksullisia; joko kausikortillisia tai sarjakorttivuoroja. Katso jaottelusta tarkemmin http://www.heltri.fi/harjoitukset/

Ohjattujen vuorojen listaus on tässä: Uintivuorot, syksy 2017, v1.0.2, jäsenille

Vesiliikuntakortit

Helsingin kaupungin liikuntatoimi ja Urheiluhallit Oy käyttävät muovisia sähköisesti toimivia sinisiä vesiliikuntakortteja vesiliikuntapaikoissaan, jonka tarkoituksena on järkeistää harjoitustunneille pääsy. Kortin tunnistaa mm. siitä, että sen keskellä on reikä.20150719-_MG_7213

Kortilla pääsee uimaan vain seuramme omien vuorojen aikana. Sillä pääsee sisään 60 min ennen vuoron alkua ja sisäänpääsy loppuu 30 min ennen vuoron päättymistä.

Kortit voi hakea Jakomäen, Pirkkolan ja Itäkeskuksen uimahalleista uimahallien aukioloaikojen mukaan. Korttia noudettaessa täysi-ikäisten tulee esittää kuvallinen henkilökortti (ajokortti, passi tai henkilökortti). Kortti saattaa olla maksullinen; kustannuksen maksaa jäsen itse.

Kortti on henkilökohtainen, eikä yhdellä omistajalla voi olla enempää kuin yksi kortti kerrallaan. Varaudu aina esittämään korttia käyttäessä kuvallinen henkilökortti.

Mikäli kortti häviää, tulee siitä ilmoittaa liikuntapaikkavarauksiin ja ostettava uusi kortti, josta peritään normaali kortin hinta. Jos väärinkäyttöä huomataan korttien käytössä, voidaan kyseisen kortin käyttöoikeus perua.

Jos olet ilmoittautunut johonkin uinti- tai valmennusryhmään myClub- järjestelmän kautta, Helsinki Triathlon ry toimittaa vesiliikuntakorttia varten tarpeelliset tiedot Liikuntavirastolle. Muuta sinun ei tarvitse tehdä ennen kortin hakemista.

Uinnin tasoryhmät

Jotta uinnin ohjaus ja harjoittelu olisi mielekästä, eri ohjatut uintivuorot on tarkoitettu eri tasoryhmille. Tasokuvaukset ovat täällä: uinnin-tasoryhmien-kuvaukset-v1-2-4

Jokainen jäsen valitsee itse itselleen sopivan tasoryhmän ja hakeutuu tämän tasoryhmän uintivuoroille. Seura ei järjestä erillisiä CSS (Critical Swim Speed)- testejä.

 

Päivitetty: 4.10.2017, Pasi Raatikainen