Aikataulu, syksy 2018

Ohjattujen juoksutekniikkavuorojemme aikataulu on täällä: Juoksutekniikkavuorot, syksy 2018, v1.0.1, jäsenille

Liikuntamyllyn sunnuntait

Kun kelit sallivat, harjoitellaan ulkona pääasiassa hiekkateillä. Sisälle Liikuntamyllyyn siirrytään huonolla säällä.

Tämä ryhmä on suunnattu Helsinki Triathlon ryn jäsenille. Ryhmässä harjoittelevat triathlonkoululaiset yhdessä muiden seuralaisten kanssa. Osallistumien on mahdollista joko kausimaksulla tai sarjakortilla. Sarjakortti ostetaan etukäteen verkkokaupastamme (https://heltri.myclub.fi/membro/#shop) Kortti postitetaan jäsenrekisterin perusteella kirjeitse.

Ryhmän ohjaajana on kestävyysjuoksun guru Tero Knuutila.

Kannusillanmäki sunnuntaisin

Kannusillanmäen ryhmät kokoontuvat sunnuntaisin aamupäivällä kello 10:30 – 12:00. Kelien sallisessa ryhmä harjoittelee ulkona. Tämä ryhmä on suunnattu sekä Helsinki Triathlonin että Espoo Triathlon ryn jäsenille. Lisäksi ryhmässä harjoittelevat Espoo Triathlonin triathlonkoululaiset.

Näissä harjoituksissa tehdään monenlaista juoksutekniikkaa, juoksun vauhtia ja kehon toiminnallisuutta parantavaa harjoittelua, esimerkiksi liikkuvuusharjoittelua, hyppely- ja loikkaharjoituksia. Lisäksi tehdään juoksun koordinaatioharjoitteita. Yleensä harjoituksessa tehdään myös viikon reipas tai kovempi juoksun vauhtikestävyysharjoitus. Aika ajoin ohjelmassa on myös lyhyempiä vetoja, esim. mäkivetoja tai kestävyysurheilijan nopeusharjoittelua. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti mm. peruskuntoa, vauhti- ja maksimikestävyyttä, kimmoisuutta, nopeutta sekä juoksutekniikkaa.

Ryhmän ohjaaja on 7- ottelija ja erittäin taitava ohjaaja Eeva Kantomäki.

HelTri Runners tiistaisin Helsingissä

Tämä kestävyysjuoksun ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat keskittyä monipuoliseen juoksuharjoitteluun ja juoksun parantamiseen. Harjoituksissa katetaan juoksuharjoittelun koko kirjo järkevästi suunniteltuna vuosikokonaisuutena. Vaihtelua ja uutta virikettä jokaiseen harjoitukseen tulee erilaisista juoksuharjoitteista, juoksualustoista ja maisemista. HelTri Runnersin harjoittelu kehittää kuntoa, tekniikkaa ja monipuolisen juoksuharjoittelun osaamista.tero

Ryhmän tasovaatimuksena on 6:00 / km juoksuvauhti. Kaikki ryhmäharjoitukset ovat kuitenkin siten suunniteltuja, että jokainen pystyy tekemään ne itselle optimaaliseen sopivaan tehoon ja vauhtiin.

Ryhmän omana ohjaajana on Tero Knuutila. Terolla on monipuolinen kokemus juoksumaailmasta. Hän tuntee hyvin huippu- ja kuntojuoksijoiden harjoittelun, tietää parhaat toteutustavat juoksun ryhmäharjoitteluun, sekä tuntee juoksutapahtumat ja parhaat leiriolosuhteet joka kantilta.

HelTri Runners keskiviikkoisin Vantaalla

Lauantaisin Vantalla harjoittelevat ne, jotka haluavat  keskittyä monipuoliseen juoksuharjoitteluun ja juoksun parantamiseen. Harjoituksissa katetaan juoksuharjoittelun koko kirjo järkevästi suunniteltuna vuosikokonaisuutena. Vaihtelua ja uutta virikettä jokaiseen harjoitukseen tulee erilaisista juoksuharjoitteista, juoksualustoista ja maisemista. HelTri Runnersin harjoittelu kehittää kuntoa, tekniikkaa ja monipuolisen juoksuharjoittelun osaamista.

Ryhmän tasovaatimuksena on 6:00 / km matkajuoksuvauhti.

HelTri Trail lauantaisin Vantaalla

Ryhmä keskittyy polkujuoksuun kaikessa monipuolisuudessaan. Pehmeä ja monipuolinen alusta tarjoaa mahdollisuuden intervalliharjoitteluun sekä jalkoja säästävään määräharjoitteluun.

Ohjaajana on polkujuoksuekspertti Tiina Krusberg.

HelTri Espoo keskiviikkoisin Otaniemessä

Keskiviikon juoksu- ja yhdistelmät treeneissä harjoittelemme juoksun tiimoilta eri sykealueilla, painotus VK- ja MK- ominaisuuksilla. Mahdollisuuksien mukaan yhdistämme harjoituksiin myös pyöräilyä ja muuta lajinomaista harjoittelua. Harjoittelupaikat vaihtelevat: ulkokentät Otaniemi ja Kauniainen, Bemböle pitkät sileät mäet yms. sekä talvikaudella Esport Arena. Liikuntapaikkoihin mahdollisen sisäänpääsyn maksaa valmennettava itse.

Ohjaajana on Kadri Forsström.

Helsinki Triathlon ry:n ohjeistus Liikuntamyllyn korteista

Helsingin kaupungin liikunnan toimiala käyttää muovisia sähköisesti toimivia kulkukortteja Liikuntamyllyssä. Kortin tarkoituksena on järkeistää harjoitustunneille pääsy. Kortilla pääsee harjoittelemaan vain seuran omien vuorojen aikana.

Kortit voi lunastaa Liikuntamyllyn kassalta aukioloaikojen mukaan. Korttia noudettaessa täysi-ikäisten tulee esittää kuvallinen henkilökortti (ajokortti, passi, tai henkilökortti). Kortin hinta on 3 € helsinkiläisiltä ja 6 € ulkokuntalaisilta + kauden latausmaksu (talvi- tai kesäkausi) 5 € helsinkiläisiltä ja 10 € ulkokuntalaisilta. Kortti on henkilökohtainen, eikä yhdellä omistajalla voi olla enempää kuin yksi kortti kerrallaan.

Jos sinulla on jo sininen kulkukortti, ota se mukaasi. Pääsyoikeudet ohjelmoidaan ao. korttiin!

Mikäli kortti häviää, tulee siitä ilmoittaa liikuntapaikkavarauksiin ja ostettava uusi kortti, josta peritään normaali kortin hinta. Jos väärinkäyttöä huomataan korttien käytössä, voidaan kyseisen kortin käyttöoikeus perua.

Jos olet ilmoittautunut seuran juoksutekniikkavuoroille myClub- järjestelmän kautta, Helsinki Triathlon ry toimittaa tarpeelliset tiedot Liikuntavirastolle. Sinun tarvitsee vain itse hakea kortti Liikuntamyllystä ja maksaa se.

Päivitetty: 3.9.2018, Pasi Raatikainen