Jäsenmaksujen suuruus vuonna 2020

Aikuisjäsen 60 €
Kannatusjäsen 20 €
Juniori eli alle 20 vuotias 10 €

Osallistumisehdot Helsinki Triathlonin ohjattuun toimintaan

Ilmoittautumalla seuran ohjattuun toimintaan osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot Osallistumisehdot_2020-2021

Osallistuminen harjoituksiin edellyttää seuran jäsenyyttä.

Kausimaksut

Ohjatuista vuoroista peritään kulloinkin sovitun hinnan mukaiset maksut. Hinnat ovat nähtävillä MyClubissa. Syyskauden hinnat tulevat MyClubiin elokuussa. Kevätkauden hinnat tulevat MyClubiin joulukuussa. Kesäkurssien hinnat päätetään keväisin.

Laskujen maksaminen

Maksut suoritetaan palvelun tilaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokorteilla. Laskutus tapahtuu MyClub -järjestelmän kautta. Tarkistathan viestiasetuksistasi, että annat MyClub viestien tulla s-postiisi (ei roskapostiin).

HelTrin laskuja voi myös maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virikeseteleillä tai mobiilisovelluksilla.

Laskuilla on pääsääntöisesti 14 pv maksuaikaa. Jos laskua ei ole maksettu ajallaan, niin perintä siirtyy Visma Finacial Solutionin hoidettavaksi. Visma perii muistutuslaskuista ja perintään liittyvistä toimista kuluja.

Virhe laskussa – miten toimia?

Jos havaitset saamassasi laskussa jotain epäselvyyttä tai huomautettavaa, niin ole viipymättä yhteydessä toiminnanjohtajaan asian selvittämiseksi: tj(at)heltri.fi

Jäsenyys

Jäseneksi pääset rekisteröimällä itsellesi tai alaikäiselle lapsellesi uuden jäsentilin seuran MyClubiin Liittyminen HelTrin jäseneksi
Liittyessäsi seuran jäseneksi hyväksyt samalla seuran säännöt Helsinki Triathlon säännöt
Jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenille vuosittain tammikuussa. Jäsenyyden irtisanominen tulee sääntöjen mukaan tehdä kirjallisesti.

 

Viimeisin päivitys 3.07.2020
Jaa tämä sivu