Seuralla on ohjattuja viikkoharjoituksia, erilaisia valmennusryhmiä sekä intensiivikursseja. Osa ohjatuista viikkoharjoituksista ovat jäsenillemme ilmaisia. Muista veloitetaan joko laji- ja vuorokohtainen kausimaksu tai vuorot voi maksaa 10 kerran sarjakorteilla.

Valmennusryhmillä on kuukausipohjainen hinnoittelu. Intensiivikurssit maksetaan kurssikohtaisesti erikseen.20150611-_MG_6893

Kausimaksuvuorot

Suurin osa ohjatuista viikkovuoroista ovat kausimaksullisia. Vuoroille ilmoittaudutaan etukäteen myClub- järjestelmässä (https://heltri.myclub.fi/flow/login), joka muodostaa vuorokohtaisen kausimaksulaskun. Lasku maksetaan tilaushetkellä. Tämän jälkeen sinulla on oikeus käyttää ao. vuoroa koko harjoitskauden ajan. HelSpin- vuoroille tulee kuitekin lisäksi ilmoittautua viikottain erikseen.

Sarjakorttivuorot

Osalle ohjatuista viikkovuoroista voi tulla myös sarjakortilla, joka ostetaan etukäteen verkkokaupastamme (https://heltri.myclub.fi/membro/#shop) Kortti postitetaan jäsenrekisterin perusteella kirjeitse. Kortti tulee olla vuorolla mukana, koska ohjaaja kuittaa käynnin korttiin rei’ittämällä kortin.

Käytettävissäolevat vuorot tunnistaa niiden nimessä olevasta “Sarjakortti”- sanasta. Listaus vuoroista on täällä: HelTri Helsinki, sarjakortit, syksy 2018, esite, v1.0.1

Päivitetty: 3.9.2017, Pasi Raatikainen