triathlonkoulu

Haluatko aloittaa triathlon-harrastuksen?

Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlonin harrastamisen ja haluat oppia uinti-, pyöräily- ja juoksuharjoittelua sekä lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Tähtäimessäsi on vaikkapa ensimmäinen sprintti tai perusmatka kesällä 2021.

Triathlonkoulun alaluokka on triathlonin alkeiskurssi, jossa harjoittellaan 4 kertaa viikossa ryhmätreeneissä ja omatoimisesti valmentajan laatiman ohjelman mukaan. Ryhmäläiset saavat ammattitaitoisen valmentajan tuen ja käytännön vinkit monipuoliseen triathlonharjoitteluun. Helsingissä ja Espoossa on omat ryhmät. Molempiin ryhmiin mahtuu 15 aloittelevaa triathlonharrastajaa. Triathlonkoululaiset liittyvät seuran jäseniksi aloittaessaan. Toisten tsemppaaminen ja yhteinen innostus lajiin ovat tärkeä osa triathlonkoulua. Triathlonkouluissa pyritään huomioimaan osallistujien erilaiset kuntoilutaustat.

Syyskausi: syyskuu-joulukuu, 4 kuukautta. Kevätkausi: tammikuu-toukokuu, 5 kuukautta. Hinta: 75 €/kk, triathlonkoulujen valmennusohjelma on suunniteltu koko kaudeksi: syksy tai kevät. Triathlonkouluun ilmoittautuvat sitoutuvat mukaan koko syys- tai kevät kaudeksi. Hintaan sisältyvät alla mainitut harjoitukset sekä valmentajan suunnittelema monipuolinen harjoitusohjelma ja se veloitetaan kuukausilaskutuksella.
Ilmoittautuminen:

Triathlonkoulu alaluokka HELSINKI – ilmoittautuminen

Triathlonkoulu alaluokka ESPOO – ilmoittautuminen

Triathlonkoulun alaluokkien viikko-ohjelma:

  • Spinning Helsinki ja Espoo: maanantaisin klo 19:45-20:45 Meilahdessa Unisportin tiloissa (Zaidankatu 9) tai keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Fressi Club House Vuosaaressa (Tyynylaavantie 20) (spinning harjoitukset alkavat lokakuussa)
  • Fysiikkaharjoitus Helsinki ja Espoo: tiistaisin kello 19:00-20:00 Metro Areena, Tapiola
  • Juoksu Espoo: keskiviikkoisin klo 18:00-19:15 Leppävaaran Urheilupuisto
  • Juoksu Helsinki: sunnuntaisin Pirkkolan urheilupuisto klo 11:00-12:00
  • Uinti Espoo: lauantaisin klo 7:00-8:00 tai 8:00-9:00 Leppävaaran uimahalli
  • Uinti Helsinki: lauantaisin klo 18:00-19:00 tai 19:00-20:00 Malmin uimahalli

Alaluokkien vastuuvalmentajana toimii Satu Alavalkama. Hän tulee pitämään hyvää huolta siitä, että sinä pärjäät! Satu tekee ryhmälle harjoitussuunnitelmat ja ohjaa ryhmää spinning- ja uintiharjoituksissa.

Lisätietoja:

Heltri pidättää oikeuden muutoksiin.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Viimeisin päivitys 14.08.2020
Jaa tämä sivu